TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ (TBB) 35. OLAĞAN GENEL KURULU
Tarih: 6.05.2019| Okunma Sayısı: 1331

Türkiye Barolar Birliği (TBB) 35. Olağan Genel Kurulu, 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Samsun'da yapıldı. Toplantıya Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Av. Nizam DİLEK ve TBB Üst Delegelerimiz Av.Abdulhekim GİDER ve Av.Tahir YILMAZ katıldı.
TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun toplantıyı başlatmasının ardından Genel Kurul Başkanlık Divanı oluşturuldu. Divan Başkanı olarak Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz seçilirken, Divan Başkanvekili olarak Düzce Barosu Başkanı Av. Azade Ay, Divan üyeleri olarak ise Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz ve Baro Başkanımız Av. Nizam Dilek seçildi.

Feyzioğlu'nun açış konuşmasından sonra 2013-2017 döneminde Türkiye Barolar Birliği organlarında görev alan avukatlara plaketleri takdim edildi.
Samsun Valisi, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı toplantıda,Feyzioğlu'nun TBB faaliyetlerine ilişkin sunumunun ardından 2017-2019 yılları çalışma raporu üzerine müzakerelere geçildi.
Toplantıda yapılan oylama sonucunda, Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu başkanlığındaki TBB Yönetimi, Genel Kurul üyeleri tarafından ibra edildi.
TBB 35. Olağan Genel Kurulu, Birlik Başkanı Feyzioğlu'nun kapanış konuşması ile sona erdi.

26.04.2024