LÖSEV’DEN BAROMUZA ZİYARET

Lösemili Çocuklar Vakfı Halkla İlişkiler Sorumlusu Sosyolog Bahar ARDIÇ ve Sosyal Hizmetler Sorumlusu Umut Can BOZDAĞ baromuzu ziyaret ederek LÖSEV çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu üyelerimize sunum ve bilgilendirmede bulundu. Yapılan  sunumda LÖSEV’in sadece çocuklara değil ihtiyacı olan yetişkinlere de hizmet sağladığı, LÖSEV’in ayni yardım, nakdi yardım, sosyal ve psikolojik destek, eğitim desteği, iyileşen gençlere istihdam desteği, seyahatler ve etkinlikler, iyilik tırı ve iyilikler çarşısı gibi faaliyetlerle sosyal sorumluluk bilinci anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğü görsellerle anlatıldı. Ziyarette LÖSEV yetkilileri, vakfın adını kullanarak bağış toplayan kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirterek, LÖSEV’in hiçbir şekilde elden para toplamadığı, kapı kapı dolaşıp yardım talebinde bulunmadığı ve makbuz teklif etseler dahi kişilerden para yardımı kabul edilmediğini ifade etmişlerdir. Sunumun ardından yapılması planlanan çalışmalar ve işbirliği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Baro Başkanımız Av. Muhammed ALPTEKİN, LÖSEV ailelerine hukuki yardımda bulunacaklarını ve bu işbirliğinin büyütülmesinin, geleceğe sağlıklı nesiller yetiştirmek için önemli olduğunu ifade etti.