BASIN VE KAMUOYUNA
Tarih: 21.08.2015| Okunma Sayısı: 1488

BASIN VE KAMUOYUNA

 

 

             Ülkemizde son zamanlarda yaşanan üzüntü, huzursuzluk ve tedirginlik verici olayları büyük  bir kaygı içerisinde izlemekteyiz.

 

Ülkemizde yıllardır beklenen ve yıllardır büyük bedellerin ödendiği ve nihayetinde barış ve çözüm filizlerinin atıldığı son zamanların, çıkar odaklarının menfaatlerinin zedelenmesiyle bozulması, insanların ölümüne, yaşayanların üzüntüsüne, toplumun huzursuzluğuna  neden olan tüm kişi ve kesimlerin;savaştan nemalanmak isteyen kesimin emellerini desteklememek adına bu süreçte tüm etnik ve farklı siyasi görüşlere sahip kesimlerin söylem ve eylemlerinde sağduyulu davranmaya, bölücü, ayrıştırıcı olmak yerine bütünleştirici ve kardeşlikten yana tavır takınmaları gerekmektedir.

 

Son olarak 19/08/2015 tarihinde ilimizde yaşanan 8 askerimizin şehit edilmesiyle sonuçlanan olayı üzüntüyle karşılıyor, tüm halkımıza baş salığı diliyoruz,  vefat eden asker ailelerine de sabır niyaz ediyoruz. Ülkemizde yaşanan ve ölümle sonuçlanan hiçbir eylemin destekçisi olmadığımızı, karşısında duracağımızı ve kınadığımızı kamuoyuna saygıyla sunarız.

19.04.2024
AV. MUHAMMED ALPTEKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.