SİİRT BAROSU AV. ABDULHALUK EMRAG FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU M.DRİVERS OLDU
Tarih: 12.04.2019| Okunma Sayısı: 1295

5 Nisan avukatlar günü etkinlikleri kapsamında; Siirt Barosu Kurucu Başkanı Av. Abdulhaluk EMRAG futbol turnuvası M. Drivers ile Veleye Botangücü arasından oynanan final maçıyla sona erdi. Final maçını 4-3 kazanan M.Drivers turnuvanın galibi oldu. Final maçında kaybeden Veleye Botangücü turnuvayı   2. Sırada tamamladı. Turnuvanın 3. sü ise Yönetimspor’u yenen Parezer Jermen oldu.

Final maçında Siirt Barosu Kurucu Başkanı Av. Abdulhaluk EMRAG’ın oğlu Gaziantep Ticaret Odası Genel Sekreteri Ozan Emre EMRAĞ da katıldı.  Final maçından sonra kısa bir konuşma yapan Ozan Emre EMRAĞ Siirt Barosu'nun vefa örneği gösterip turnuvaya meslektaşları olan babasının ismini verdikleri için baro başkanımız Av. Nizam DİLEK ve meslektaşlarımıza teşekkür etti.

Siirt Barosu olarak değerli meslektaşımız kurucu başkanımız merhum Av. Abdulhaluk EMRAG’ı bir kez daha yad ediyor, turnuvaya katılan takımlara ve meslektaşlarımıza başarılar dileriz.

AV. ABDULHALUK EMRAĞ

 

15.03.1940 yılında Siirt’te dünyaya gelen Av. Abdulhaluk EMRAĞ, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimi Siirt’te tamamladı. 1970 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Emrağ, aynı yıl Siirt’te avukatlık stajına başladı ve 1972 yılında stajını tamamlayarak avukatlık ruhsatını aldı ve askerlik görevini ifa ettikten sonra 1973 yılında aktif avukatlık mesleğini icra etmeye başladı. 2000 yılında  Siirt’te bulunan avukatların çabalarıyla kanunun aradığı şartlar gerçekleşince baromuzun münhasır bir baro olarak kurulması için Türkiye Barolar Birliği nezdinden girişimler yapılmış ve söz konusu girişimler sonucunda Av. Haluk EMRAĞ münhasır Siirt Barosunun Kurucu üyesi olmuştur. 30 yılı aşkın süre avukatlık mesleğini icra eden Emrağ, büyük bir aşk ve ilkeli bir duruşla sürdürdüğü avukatlık mesleğini 2004 yılında bırakmış ve kendisine Siirt Barosu tarafından kurucu onursal başkan ünvanı verilmiştir. 24.04.2017 tarihinde vefat eden  Emrağ’ın 2 çocuğu bulunmaktadır.

 

 

29.03.2024
AV. MUHAMMED ALPTEKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.